Corona Covid-19 maatregelen bij Me Time Studio

Zeker in deze tijd, waar sociaal contact op een laag pitje staat, ons immuunsysteem een duwtje kan gebruiken en de aandacht voor ons welzijn (lichaam én geest) uiterst belangrijk is, zijn we ervan overtuigd dat het volgen van Yoga NET NU een goed idee is. En hopelijk wordt het een gezonde gewoonte voor later 😉

Uiteraard moeten wij als studio solidair zijn en de maatregelen die de overheid ons opdraagt volgen. We vragen graag uw aandacht vragen voor :

  • Deelname enkel na reservatie.
  • Plaatsen beperkt, zo kunnen wij ten alle tijde voldoende afstand garanderen.
  • Mondmasker bij aankomst en vertrek. Wanneer ik kom assisteren draag ik uiteraard ook een mondmasker.
  • Max. 2 personen in de inkomhal. Er staat handgel ter beschikking.
  • Men kan zich NIET omkleden in de studio, enkel de jas en schoenen opbergen.
  • De lesmaterialen worden voor u klaargelegd, op voldoende afstand van elkaar. Wij reinigen deze voor elke les en elke leerling reinigt extra na elke les.
  • Vertoont u ziekte symptomen, dan rekenen wij op uw verantwoordelijkheid en kunt u voor de veiligheid van de medestudenten beter een avondje skippen (of thuis oefenen = nog beter ;-))

GOED OM WETEN:
Bij Me Time Studio vinden we het belangrijk om “Me Time” te garanderen.
Los van Corona Covid-19, blijft het aantal plaatsen beperkt. Deelname aan de lessen kan enkel na reservatie. We kiezen er bewust voor om in kleine groepjes les te geven, zodat de gezelligheid en persoonlijke begeleiding gegarandeerd kunnen worden. In onze Yoga Shala sta jij centraal, daarin willen we ons oa. onderscheiden.

Wij stellen professioneel lesmateriaal van hoge kwaliteit ter beschikking. De lesmaterialen zijn ecologisch (Eco-Yogi) én worden STEEDS gereinigd, Corona-maatregelen of niet. U hoeft dus niet te investeren in materiaal.