Samen nemen we je graag mee op (innerlijke) reis om je een stapje dichter bij jezelf én een bewuster leven te brengen.
Ga je met ons mee?

Een weekend volledig weg uit de dagelijkse sleur, op een prachtige plek dicht bij de natuur (die op dat moment uit zijn winterslaap ontwaakt).

2 dagen met je volle aandacht bij jezelf. In je lijf, uit je hoofd. Je laten verwennen met gezonde voeding en kennis maken met transformerende ademhalingstechnieken, yoga en andere mindful-bewegingsvormenLees hier meer over de Me Time Weekends. 

Wanneer?

Van vrijdag 5 april 19u00 tot zondag 7 april 16u00

Waar?

Heerlijkckhyt van Elsmeren, Geetbest, grens Vlaams Brabant met Limburg.

Een eeuwenoud, volledig gerestaureerd landgoed dat verscholen ligt te midden van 30 ha groen. Zodra je de oprijlaan tussen de bomen op rijdt, verstilt de tijd. Een prachtig park, vijvers, weilanden en eeuwenoude bomen.

“Een weekend déconnecteren… maar ook net verbinden. Verbinden met elkaar, met de natuur én vooral met jezelf. ”

Rode draad doorheen dit weekend:

Ontwaak uit je winterslaap. 
Elk seizoen heeft zijn doel. Zo ook elke fase in ons leven. Omarm de seizoenen in je leven, omarm de cyclussen van het leven… De winter is een tijd om naar binnen te keren, te rusten. Maar dat betekent niet dat er niets gebeurt. Maart is een kantelmoment, uit de donkere winter (YIN) naar de kleurrijke lente (YANG). De lente die misschien nog even op zich laat wachten… Net als de natuur, hebben wij even tijd nodig… De overgang naar de lente (of seizoenswisselingen in het algemeen) kunnen moeizaam verlopen. Het zijn kwetsbare perioden waarin we het risico lopen veel energie te verliezen, in angst te schieten. OF… het kunnen net geweldige kansen zijn, om verandering teweeg te brengen. Voor wat kies jij?

Vermijd de prelenteblues. Het ideale moment om dit Me Time – Weekend mee te pikken. Nog even helemaal tot rust komen, inzichten te krijgen en jouw verlangens in kaart te brengen.  Een weekend om de batterijen op te laden en vervolgens naar buiten te treden. De buitenlucht in en contact maken met gelijkgestemden.

Investering in jezelf:

EUR 465,-/pp all-in
* BRING A FRIEND (vanaf 2p): EUR 415,-/pp
* EARLY BIRD (t/m 23 februari 2024):  EUR 395,-/pp

Nog méér tijd voor jezelf?
Vraag naar onze formules bij inschrijving voor meerdere Me Time Weekends. We zorgen voor voldoende variatie zodat je meerdere thema-weekends kunt volgen, op weg naar een bewustere en gezondere levensstijl. 

Nee! Ik wil geen pre-lente-blues.