Uw privacy bij Me Time Studio

Uw gegevens worden verwerkt door Me Time Studio, Ellen Van Weehaege-Meeuws. We houden ze bij voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie (klant/leverancier) als gevolg van uw aanvraag/lidmaatschap/inschrijving op onze communicatie/…

Uw gegevens worden ENKEL intern gebruikt en worden niet gecommuniceerd met derden.

Uw contactgegevens kunnen intern gebruikt worden voor direct marketing  (om u nieuwe diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op info@metime-studio.be.  Bovendien kunt u zich bij elke communicatie uitschrijven door op de opt-out te klikken, onderaan.

U kan ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.