Me Time Cirkels

MANTRA CIRKELS TE MOORSLEDE

Ervaar de helende kracht van samen mantra’s zingen.

Het zingen van mantra’s werkt bevrijdend en rustgevend.  “MANTRA” komt uit het Sanskriet en betekent ‘bevrijden van het denken’. Het gebruik van mantra’s zit diep geworteld in verschillende spirituele en religieuze tradities over de hele wereld. Het zijn korte zinnen of woorden met de kracht om de geest te kalmeren, de concentratie te verhogen en een gevoel van verbinding (met het universum) te creëren. De mantra’s worden meermaals herhaald, bijvoorbeeld tijdens meditaties of in mantracirkels (zang).

De mantracirkel is voor iedereen toegankelijk, er is geen enkele zangervaring of muzikale kennis nodig! Je krijgt de (eenvoudige) teksten, vaak in het Engels of het Sanskrit, op papier en je kan meteen meezingen. Uiteraard ben je ook vanharte welkom om mee te ‘hummen’ , te luisteren, aanwezig te zijn en te genieten. Er zijn ook enkele instrumenten aanwezig en breng gerust je eigen instrument(en) mee. Je krijgt ook wat achtergrondinformatie mee over de verschillende mantra’s. 

VROUWEN CIRKELS TE MOORSLEDE

Een eeuwenoud ritueel 

In een Cirkel is iedereen gelijk én vooral een veilige plek, in – de – cirkel. We komen samen en delen ervaringen met elkaar, onder vrouwen. Verbinden, Inspireren en steunen. (Man en kinderen even weg.) Je mag je maskers afzetten. Authentiek zijn. Openheid en vertrouwen staat centraal. Het werkt helend.

Mijn rol als facilitator bestaat erin de rode lijn uit te tekenen, de intentie te zetten en vrouwen samen te brengen. Ik bewaak uiteraard een beetje de timing en de richting,  maar de uiteindelijke invulling komt van ons allemaal. Ik ben evenzeer – net als jullie – deel van de cirkel.

Elke cirkel is anders. We werken met een bepaald thema en afhankelijk daarvan krijgt het ‘programma’ vorm. Praten, bewegen, creatief zijn, soms bewegen, dansen, zingen, … Laat het op je af komen. Dit alles op een zeer toegankelijke en vooral veilige manier!

Je plekje reserveren tijdens 1 of meerdere cirkels:

VROUWEN cirkel WOENSDAG 7 AUGUSTUS

Deuren open: 19u40

Cirkel: 19u45 – 21u45

Kostprijs: EUR 15,-

MANTRA cirkel ZONDAG 25 AUGUSTUS

Deuren open: 19u55

Cirkel: 20u00 – 21u30

Kostprijs: vrije bijdrage