Tarieven Yoga bij Me Time Studio Moorslede

We willen Yoga toegankelijk maken voor iedereen!

Daarom hebben we verschillende prijsformules opgesteld, voor elk wat wils. We geven geen les in een grote zaal, maar in onze gezellige, kleine yoga shala te Moorslede. We hebben voor iedereen kwalitatief en ecologisch lesmateriaal ter beschikking, u hoeft dus niet in materiaal te investeren. Het aantal deelnemers per lesmoment blijft steeds beperkt. Hierdoor garanderen we in elke les een persoonlijke begeleiding zo krijgt u altijd waar voor uw geld.

Goed om weten: geef je inschrijvingen door aan het ziekenfonds!

Lessenreeks

Uw vast plekje in onze shala

U bent van plan wekelijks aanwezig te zijn gedurende de volledige lessenreeks? Dan geniet u van het grootste voordeel wanneer u intekent voor een volledige lessenreeks. Aantal plaatsen beperkt, door in te schrijven voor de volledige lessenreeks is uw plekje steeds gereserveerd! De data liggen op voorhand vast, lessen zijn niet overdraagbaar naar een andere reeks.

€10,- per les 60′ bij inschrijving voor 1 volledige lessenreeks
€15,- per les 90′ bij inschrijving voor 1 volledige lessenreeks

Losse beurten

Probeer het eens

U bent nog niet overtuigd of Yoga iets voor u is? Of u twijfelt tussen de verschillende lessenreeksen? Probeer het gewoon eens uit.
Onregelmatige agenda en liever los deelnemen? Dat kan ook, boek een afzonderlijke les.

Opgelet: tijdig reserveren is de boodschap.

€15,- per beurt van 60′
€20,- per beurt van 90′

*Overtuigd en schrijf je vervolgens in voor een reeks? We verrekenen het verschil!

Privé les

Op maat

U heeft een onregelmatige agenda, u voelt zich niet comfortabel in een groep of u geniet gewoon liever van 1 uur intensieve begeleiding? Dat kan! Wij bieden privélessen op maat aan. Yin Yoga, Vinyasa Yoga of een mix van beide, gericht op dat waar u dan precies het meeste nood aan heeft.  Het kan eenmalig, bijvoorbeeld om wat dieper in te gaan op de groepslessen. Of u kunt regelmatig een lesje boeken. U krijgt na afloop een overzicht van de gegeven oefeningen, zodat u bijvoorbeeld thuis, op eigen tempo kunt oefenen.

€60,- 1 losse les van 60 min.
€550,- pakket 10 lessen van 60 min.  (6 maanden geldig)

TIP: u kunt de privéles ook delen onder vrienden (max 5). Origineel als groepsactiviteit of waarom niet regelmatig samenkomen op de matjes? We maken ook lesjes op maat voor uw bedrijf of vereniging.

Contacteer ons voor de mogelijkheden.