Me Time C

Cirkels, Communicatie, Connectie, Community, C…

Met het aanbod Me Time “C” wil ik je graag de kracht van cirkels, communicatie, connectie en community laten ontdekken. 

Een cirkel staat symbool voor eenheid, voor verbinding. Een cirkel heeft geen einde noch begin.  Samenkomen in een cirkel versterkt de kracht van communicatie en connectie. In een cirkel is de energie bijzonder, je bent elkaars gelijke en je voelt je er gemakkelijker gezien én gehoord. Je kan elkaar vlot aankijken en aanspreken. Je bent op elkaar gericht, wat het vertrouwen vergroot. Een kring vormen is iets wat we van kinds af aan doen, wat in vele culturen ingeburgerd is, maar wat we hier stilaan vergeten…

Samenkomen om informatie, ervaringen, gedachten en gevoelens te delen in alle veiligheid, versterkt het gevoel van verbinding. En verbinding, connectie of samenhorigheid draagt bij aan ons geluk.

Met Me Time Studio wil ik graag een totaalconcept van “Me Time” aanbieden. Ik hou van een integrale benadering met aandacht voor het fysiekeemotioneleintellectuelespirituele en sociale.  Er is sowieso een kruisbestuiving, maar via Me Time “C” is er in het bijzonder aandacht voor het intellectuele en het sociale aspect.

Dit kan je verwachten:

 • Kennis

  Lezing of infosessie rond een bepaald onderwerp. Kennis vergaren, iets bijleren of nieuwe inzichten krijgen.

 • Verbinding

  Connecteren met gelijkgestemden en deel uitmaken van een community.

 • Delen

  Samen in gesprek gaan rond een bepaald onderwerp. Ervaringen delen.

 • Beleven/Doen

  Praktijkopdracht, actieve deelname. Bijvoorbeeld bewegen, ademen, oefeningen maken, reflecteren, …

Het aanbod is gevarieerd en voortdurend in beweging. Bezoek regelmatig deze pagina of onze Facebook om op de hoogte te blijven. We laten per sessie maximaal 10 deelnemers toe! Wees er snel bij en reserveer je plekje.

Ontdek het aanbod hieronder: