Alle evenementen bij Me Time Studio:

Me Time Weekends:

Winterweekend voor gevorderden 13 december 2024

Winterweekend voor gevorderden. Een mix van diepgaande ademhalingstechnieken, verschillende koudebelevingen, mindsettraining, yoga, mindfulness enz.

Winterweekend 15 november 2024

Winterweekend met Dries en Ellen. Maak kennis met transformerende ademhalingstechnieken, mindset training, basis koude-belevingen, yoga en andere mindful bewegingsvormen.
over me time studio

VROUWENRETREAT DE (INNERLIJKE) HERFST: 4 OKTOBER 2024

Een retreat, exclusief voor vrouwen. Hoe omarm je je innerlijke herfst? Een weekend deconnecteren, maar ook net verbinden.

Omarm je (innerlijke) lente: 31 mei 2024

Een weekend volledig weg uit de dagelijkse sleur, op een prachtige plek dicht bij de natuur dat volop in bloei staat. Het lentezonnetje op je gelaat (de zomer voor de deur). 2 dagen met je volle aandacht bij jezelf. In je lijf, uit je hoofd.

Save The Date(s) voor de winterweekends 2025

Binnenkort meer informatie!

  • Winter retreat voor koppels 24 – 26 januari 2025
  • Winter weekend 7 – 9 maart 2025

TIP voor de vroege vogels:

Registreer NU AL en ontvang alvast EUR 25,- korting. Je bent nog niet verplicht tot inschrijven. Kortingen zijn persoonlijk. Vul het formulier in:

Pre-Registratie

Me Time Workshops:

Ademworkshop met koude beleving: 20 mei 2024

In deze basisworkshop neemt Dries jullie mee in een heel krachtige ademhalingstechniek om gericht pijn, ontstekingen, chronische aandoeningen aan te pakken. Tegelijk leer je hoe je de rust kan bewaren in stressmomenten.

Pop-Up Workshop: 20 april 2024 te Staden

Pop-up workshop op 20 april 2024 te Staden. Rustig wakker worden met Vinyasa yoga, gevolgd door een diepe ademsessie met mindful bewegen. Een heerlijke combinatie om de dag te starten.