BINNENKORT MEER INFORMATIE

Wat wel al vast staat:
Een weekend volledig weg uit de dagelijkse sleur, een moment om te herbronnen.

Dries: “Verjongend ouder worden met ademhalingstechnieken, mindset training én de koude als wijze leermeester.”

Tijdens dit winterweekend neemt Dries je mee in een krachtige ademhalingstechniek
om gericht pijn, ontstekingen, chronische aandoeningen aan te pakken. Tegelijk leer je hoe je de rust kan bewaren in stressmomenten. Zo activeer je langdurig en duurzaam meer rust in heel je systeem, word je bewust(er) van je ademhaling en het enorme potentieel en de kracht die erin verborgen zit. Ellen vult aan met onder andere Yoga en Mindfulness. Samen zorgen ze voor een onvergetelijk weekend.

*WINTEREDITIE*
Proef naast de ademhalingstechniek ook van zéér toegankelijke koude-belevingen. Er is geen enkele ervaring vereist.

2 dagen met je volle aandacht bij jezelf. In je lijf, uit je hoofd. Je laten verwennen met gezonde voeding en kennis maken met transformerende ademhalingstechnieken, mindset training, koudebelevingen, yoga en andere mindful-bewegingsvormen

Lees hier meer over de Me Time Weekends. 

Wanneer?

Van vrijdag 15 november 19u00 tot zondag 17 november 16u00

Waar?

Binnenkort meer informatie

Investering in jezelf:

EUR 520,-/pp all-in
* BRING A FRIEND (vanaf 2p): EUR 470,-/pp
* EARLY BIRD (t/m 31 augustus 2024):  EUR 450,-/pp

Nog méér tijd voor jezelf?
Vraag naar onze formules bij inschrijving voor meerdere Me Time Weekends. We zorgen voor voldoende variatie zodat je meerdere thema-weekends kunt volgen, op weg naar een bewustere en gezondere levensstijl. 

Inschrijving winterweekend 15 november 2024