Me Time Yoga

Yoga… een ruim begrip. Wat bieden wij in Moorslede precies aan?
Er bestaan verschillende vormen van Yoga. Hoewel yoga in essentie veel meer is dan alleen ‘het oefenen van houdingen’, is de eerste vraag meestal: welke yogastijl beoefen jij? Iedereen heeft zo zijn of haar voorkeur. De een houdt meer van de actievere asana’s/houdingen gecombineerd met ademhaling (zoals Hatha Yoga of  Iyengar Yoga). De ander heeft voorkeur voor dynamische flows of series aan asana’s (zoals Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga of Power Yoga). Terwijl nog anderen liever focussen op rust, flexibiliteit en ademhaling (zoals Yin Yoga). Of misschien op zoek zijn naar een meer energetische vorm van yoga (zoals Kundalini Yoga). Deze lijst is zeker nog niet compleet… Er bestaan zoveel mooie en interessante stijlen.

De stijlen zijn anders, maar ook zo gelijk… Alles draait uiteindelijk om het vinden van een goede balans tussen lichaam en geest. En bovendien zijn ze complementair, ze vullen elkaar perfect aan.

Bij Me Time Studio hebben we ervaring met verschillende yogastijlen. We bieden momenteel 2 uitersten aan in Moorslede: Yin Yoga en Vinyasa Yoga, we hebben tenslotte allemaal wat Yin en Yang nodig 😉 Op aanvraag organiseren wij ook reeksen stoelyoga, mindful wandelen, mixed lessen Yin & Vinyasa of lessen op maat.

Waarom kiezen voor yoga bij Me Time Studio?

  • kleinschalige, huislijke studio (of shala)
  • authentieke lessen – méér dan enkel houdingen (of asanas)
  • beperkt aantal deelnemers, persoonlijke begeleiding gegarandeerd
  • verschillende stijlen
  • toegankelijke tarieven
  • professioneel, ecologisch lesmateriaal voor elke leerling

Lessenrooster

Ik hou deze pagina up-to-date en ik zal deze ook steeds verder aanvullen naarmate mijn aanbod groeit.

Binnenkort: extra lesmomenten, nieuwe lessenreeksen, speciale thema lessen, …

Mijn thuisbasis is MOORSLEDE, maar ik bied ook yogalessen te KORTRIJK en ALVERINGEM bij voldoende inschrijvingen. KLIK HIER

Me Time Studio is ook te vinden op www.yogatherapeut-info.be.