Samen nemen we je graag mee op (innerlijke) reis om je een stapje dichter bij jezelf én een bewuster leven te brengen.
Ga je met ons mee?

Haal het beeld al even voor ogen…

Een weekend volledig weg uit de dagelijkse sleur, op een prachtige plek dicht bij de natuur dat volop in bloei staat. Het lentezonnetje op je gelaat (de zomer voor de deur).

2 dagen met je volle aandacht bij jezelf. In je lijf, uit je hoofd. Je laten verwennen met gezonde voeding en kennis maken met transformerende ademhalingstechnieken, yoga en andere mindful-bewegingsvormenLees hier meer over de Me Time Weekends. 

Wanneer?

Van vrijdag 31 mei 19u00 tot zondag 2 juni 16u00

Waar?

Cobreville, Vaux-sur-Sûre, Belgische ardennen

Gelegen tussen Bastogne en Neufchâteau, diep in de provincie Luxemburg en op amper 14 km van de Luxemburgse grens. Omgeven door groen.

Zes slaapkamers met elk twee bedden en een eigen badkamer. De woning is voorzien van een gezellige yogazaal, een mooie tuin én sauna.

“Een weekend déconnecteren… maar ook net verbinden. Verbinden met elkaar, met de natuur én vooral met jezelf. ”

Rode draad doorheen dit weekend:

Omarm je (innerlijke) lente en stoom je klaar voor de zomer.
De lente staat voor een nieuw begin. Een tijd vol inzichten, verlangens en inspiratie. Een periode om beslissingen te nemen, nieuwe koersen uit te tekenen en richting te kiezen. Sta even stil bij wat jij nodig hebt om een nieuwe versie van jezelf te laten ontluiken (doorheen je angsten en twijfels). We stomen je graag klaar voor de zomer (die dan voor de deur zal staan). De zomer, een tijd om in actie te schieten en jouw intenties waar te maken en er de vruchten van te plukken.

Het ideale moment om dit Me Time – Weekend mee te pikken en erna helemaal open te bloeien!

Investering in jezelf:

EUR 465,-/pp all-in
* BRING A FRIEND (vanaf 2p): EUR 415,-/pp
* EARLY BIRD (t/m 23 februari 2024):  EUR 395,-/pp

Nog méér tijd voor jezelf?
Vraag naar onze formules bij inschrijving voor meerdere Me Time Weekends. We zorgen voor voldoende variatie zodat je meerdere thema-weekends kunt volgen, op weg naar een bewustere en gezondere levensstijl.