Gezondheidspraktijk Dries Nuyttens

“Integrale benadering van gezondheid”

Het doel is steeds met een open mind te luisteren en mee te ontdekken welke steun op welk moment het meest gepast is. Hieronder alvast een greep uit het aanbod in mijn gezondheidspraktijk.

Na een kennismakingsgesprek, kijken we steeds welke methode of combinatie van methoden het meest aangewezen is om een optimaal resultaat te bereiken.

DIEPTEMASSAGE

Dieptemassage is een methode om alle vormen van pijn (gewrichtspijn, spierpijn, hoofdpijn,…) op een individuele en gerichte manier aan te pakken. Via een dieptemassage op bepaalde spieren, maak je de vastzittende spieren en bindweefsels los, die aan de oorzaak liggen van de pijnklacht.

VOETREFLEXOLOGIE

De leer, de kennis en de bewerking van reflexpunten en -zones op de voet en onderbenen. Die punten en zones corresponderen met, én zijn een weerspiegeling van alle weefsels van het lichaam. Het is een unieke methode om de natuurlijke balans van de mens, in al zijn aspecten, te bevorderen.

VOEDING

Voeding die we innemen, is ook de voeding van al onze cellen. Het bepaalt slechts een deel van onze gezondheid, maar het is iets wat we zelf in de hand hebben en zelfs mét de nodige kennis is het niet altijd gemakkelijk om dit op een goede manier te integreren.

SUPPLEMENTEN

De supplementen die ik adviseer zijn natuurlijk, van hoge kwaliteit en in de juiste werkzame dosis. Voornamelijk om tekorten aan te vullen, die bijdragen aan een verminderde immuniteit en vitaliteit. Het advies gebeurt steeds in combinatie met… Ze gaan nooit symptomen onderdrukken, maar dienen om je zelfgenezend vermogen te ondersteunen.

KRUIDEN (en BACHBLOESEMS)

Ook de natuur kan ons helpen bij het optimaliseren van onze vitaliteit en het ondersteunen van ons zelfgenezend vermogen. Met de juiste kruiden, kan je op een natuurlijke manier je gezondheid ondersteunen. Bachbloesems gebruik ik vooral ter ondersteuning van de meer fysieke methoden indien dit aangewezen is én gewenst is door de cliënt.

BEWUSTE ADEMHALING

Door bewust aan de slag te gaan met verschillende ademhalingstechnieken kan je zoveel beïnvloeden! Onze ademhaling is een zéér krachtige tool, waarvoor we helemaal niets nodig hebben. Ik integreer het in mijn behandelingen. Het helpt om je zelfgenezend vermogen te activeren en het versterkt het effect van mijn handelingen.

AFSPRAAK of INFORMATIE GEWENST?

ADRES GEZONDHEIDSPRAKTIJK

Roeselaarsestraat 100
8850 Ardooie

(Schuin rechtover bakkerij Tastoe)

TARIEVEN

Sessie 30 min: 40€ (specifieke pijnklacht mbt. kleine lichaamszone)
Sessie 60 min: 70€ (standaard)
Sessie 90 min: 100€  (eerste consult of complexe hulpvraag)