Over mij:

Wanneer ik mijn verhaal tegenwoordig vertel, dan begin ik met mijn gevoel op mijn 21. Ik voelde me toen 85 jaar oud, of toch in mijn beleving hoe een oude man zich fysiek, mentaal en emotioneel voelt. Ondertussen ben ik twintig jaar verder en voel ik me 21 jaar en kan ik bewegen als een kind van 2 jaar.

Ondertussen besef ik ook dat dit oude beeld van een 85-jarige mens een illusie is en ben ik een groot voorstander en ervaringsdeskundige in het “verjongend ouder worden”. Ik ben van een zoekende, stijve hark, met constante pijn en beperkingen, uitgegroeid tot een mens die soepel beweegt en steeds weer nieuw potentieel in zichzelf ontdekt. In 2016 studeerde ik af na een 4-jarige opleiding als gezondheidsbegeleider aan de Levensschool vzw, hoewel ik sinds 2015 begonnen met een eigen praktijk. Ik ben rebels ,volg mijn eigen weg en leer zoveel mogelijk uit mijn ervaringen en die van anderen. Ik werk vooral om te leven en breng ook veel tijd door met mijn gezin.

Gedreven vanuit mijn eigen en andere mensen hun ervaringen, is mijn doel om mensen terug te helpen herinneren dat het leven geen neerwaartse spiraal is, maar een opwaartse.

Het doel is steeds met een open mind te luisteren en mee te ontdekken welke steun op welk moment het meest gepast is.

Ik hou van het geven van massages die een impact hebben en ik heb onderweg ontdekt dat als we ons allen meer bewust zouden zijn van de basis van gezondheid, er heel veel minder pijn en verdriet zou zijn in onze levens. Extra ervaringen uit de Dorn-Breus Methode, Transfigura, EFT, Visioning, de Wim Hof Methode, homeopathie, helpen de aanpak op maat te ondersteunen.

Mijn intentie is steeds om vanuit mijn hart mensen bij te staan, te adviseren, te ondersteunen, zodat ze weer zelf verantwoordelijkheid nemen en terug beseffen hoe magisch het leven is en hoe wonderlijk ze in elkaar zitten.

Dries Nuyttens

0485/98.38.46
(weekdagen 9u-20u)

driesnuyttens@gmail.com

BTW: BE0627.874.367

Rek.nr.: BE28 7512 0876 1420