Dries: “Verjongend ouder worden met ademhalingstechnieken, mindset training én de koude als wijze leermeester.”

Tijdens dit winterweekend voor koppels neemt Dries je mee in een krachtige ademhalingstechniek om gericht pijn, ontstekingen, chronische aandoeningen aan te pakken. Tegelijk leer je hoe je de rust kan bewaren in stressmomenten. Zo activeer je langdurig en duurzaam meer rust in heel je systeem, word je bewust(er) van je ademhaling en het enorme potentieel en de kracht die erin verborgen zit. Ellen vult aan met onder andere Yoga en Mindfulness en leidt de deelcirkels in goede banen. Samen zorgen ze voor een onvergetelijk weekend.

*WINTEREDITIE*
Proef naast de ademhalingstechniek ook van zéér toegankelijke koude-belevingen. Er is geen enkele ervaring vereist.

2 dagen met je volle aandacht bij jezelf . In je lijf, uit je hoofd. Je laten verwennen met gezonde voeding en kennis maken met transformerende ademhalingstechnieken, mindset training, koudebelevingen, yoga en andere mindful-bewegingsvormen

*VOOR KOPPELS*

Enkel toegankelijk voor koppels. Je kan samen met je partner de intense moment delen. In verbinding met elkaar, met andere koppels… maar nog steeds met focus op  jezelf. 

We hebben ontzettend veel redenen om dit weekend te organiseren, specifiek gericht op koppels. En we kijken er zelf ook heel hard naar uit, om dit als koppel – voor koppels te faciliteren!

Ervaring leert ons dat veel deelnemers zich ‘alleen’ inschrijven, maar na afloop horen we vaak: “amai, mijn man zou dit ook eens moeten doen!” of “waw, mijn vrouw zou hier ook deugd van hebben!”.  We merken ook na zo’n “reset-weekend”, dat deelnemers op een veel hogere ‘frequentie’ trillen en er iets is veranderd in hun systeem… En dat deelnemers bij thuiskomst opnieuw moeten wennen. (Het ‘back-to-reality’ gevoel.) De belevingen zijn dan ook zéér moeilijk onder woorden te brengen of het is haast onmogelijk om ‘alles’ te delen met de ander – die er zelf niet bij was… (Terwijl het verlangen er NET WÉL is, om zo’n intense ervaringen te delen met de persoon die je het meest dierbaar is.)

Deze momenten/ervaringen/belevingen delen met elkaar, zorgt net voor een diepere verbinding. 

Zijn er kinderen in het gezin? Dan zijn momenten ‘met 2’ schaars. Die momenten ‘met 2’ zijn goud waard! Ons weekend voor koppels is zodanig georganiseerd, dat jullie er het maximale uithalen! 2 nachten op een mooie locatie in jullie privé kamer en voldoende tijd voor jullie om na te voelen en te verbinden. Soms is de ene partner al bezig met yoga of ademhaling of ijsbaden of persoonlijke ontwikkeling… Maar is de drempel voor de andere net té groot. En er zijn ook de veronderstellingen: “Het is iets typisch voor vrouwen!” of “Dat is veel te uitdagend.”  Tijdens ons koppel weekend zorgen we voor een leuke mix aan workshops, voor iedereen toegankelijk!

Nog niet overtuigd? (Onze lijst is nog lang!) Contacteer ons gerust persoonlijk bij vragen of  kom het gewoon ineens proberen 😉  Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Wat het niet is:

  • Geen therapeutisch weekend waarin we bewust ‘werken aan’ jullie relatie. We voorzien geen ‘relatietherapie’.
  • Geen (intieme) uitwisselingen met andere koppels.

Lees hier meer over de Me Time Weekends. 

Wanneer?

Van vrijdag 13 december 19u00 tot zondag 15 december 16u00

Waar?

Cobreville, Vaux-sur-Sûre, Belgische ardennen

Gelegen tussen Bastogne en Neufchâteau, diep in de provincie Luxemburg en op amper 14 km van de Luxemburgse grens. Omgeven door groen.

Zes slaapkamers met elk twee bedden en een eigen badkamer. De woning is voorzien van een gezellige yogazaal, een mooie tuin én sauna.

Investering in jezelf én in elkaar:

EUR 1050,-/koppel all-in
* BRING A FRIEND (vanaf 4p): EUR 900,-/koppel
* EARLY BIRD (t/m 31 oktober 2024):  EUR 900,-/koppel

Nog méér tijd voor jezelf?
Vraag naar onze formules bij inschrijving voor meerdere Me Time Weekends. We zorgen voor voldoende variatie zodat je meerdere thema-weekends kunt volgen, op weg naar een bewustere en gezondere levensstijl. 

Inschrijving winterweekend 13 december 2024