Samen nemen we je graag mee op (innerlijke) reis om je een stapje dichter bij jezelf én een bewuster leven te brengen.
Ga je met ons mee?

Haal het beeld al even voor ogen…

Een weekend volledig weg uit de dagelijkse sleur, op een prachtige plek dicht bij de natuur dat (op dat moment) klaar is om los te laten wat niet langer dient. De dagen worden korter, de behoefte groeit om naar binnen te duiken en ook zelf nog los te laten wat je niet langer nodig hebt. En hoe maak je je klaar voor de winter?

2 dagen met je volle aandacht bij jezelf. In je lijf, uit je hoofd. Je laten verwennen met gezonde voeding en kennis maken met transformerende ademhalingstechnieken, yoga en andere mindful-bewegingsvormenVerbinden met jezelf, de natuur en elkaar. We voorzien boeiende en inspirerende momenten van verbinding.
Lees hier meer over de Me Time Weekends. 

Wanneer?

Van vrijdag 4 oktober 19u00 tot zondag 6 oktober 16u00

Waar?

Binnenkort meer details over de locatie.

“Een weekend déconnecteren… maar ook net verbinden. Verbinden met elkaar, met de natuur én vooral met jezelf. ”

Rode draad doorheen dit weekend:

Omarm je (innerlijke) herfst, oogst, laat los en duik naar binnen voor de winter. Het weekend is enkel toegankelijk voor vrouwen. Ellen neemt hierbij de lead en voorziet een programma van vrouw-tot-vrouw. Dries representeert de mannelijke energie, neemt je mee op reis met de adem, verzorgt de culinaire verwennerijen, geeft jullie ruimte en vervult zijn rol als gastheer. Kortom… Alles is voorzien om er een ontspannen, veilig en inspirerend weekend van te maken.

Investering in jezelf:

EUR 475,-/pp all-in
* BRING A FRIEND (vanaf 2p): EUR 425,-/pp
* EARLY BIRD (t/m 31 juli 2024):  EUR 400,-/pp

Nog méér tijd voor jezelf?
Vraag naar onze formules bij inschrijving voor meerdere Me Time Weekends. We zorgen voor voldoende variatie zodat je meerdere thema-weekends kunt volgen, op weg naar een bewustere en gezondere levensstijl. 

Inschrijving vrouwenretreat 4 oktober 2024