BINNENKORT MEER INFORMATIE

Wat wel al vast staat:
Een weekend volledig weg uit de dagelijkse sleur, een moment om te herbronnen.

Tijdens dit winterweekend neemt Dries je mee in zeer krachtige ademhalingstechnieken om gericht pijn, ontstekingen, chronische aandoeningen aan te pakken. We bouwen verder op de basis technieken uit de Wim Hofmethode en zorgen voor varianten. Tegelijk leer je hoe je de rust kan bewaren in stressmomenten. Ook de koudebelevingen brengen we tot een hoger niveau. Zo activeer je langdurig en duurzaam meer rust in heel je systeem, word je bewust(er) van je ademhaling en het enorme potentieel en de kracht die erin verborgen zit. Ellen vult aan met onder andere Yoga en Mindfulness. Samen zorgen ze voor een onvergetelijk weekend.

*WINTEREDITIE VOOR GEVORDERDEN*

Een eerdere ervaring met bewuste ademhalingstechnieken en eventuele koude training is noodzakelijk. Ideaal om je training naar een hoger niveau te tillen OF gewoon de draad weer op te pikken! Contacteer ons bij twijfel of vragen.

Lees hier meer over de Me Time Weekends. 

Wanneer?

Van vrijdag 13 december 19u00 tot zondag 15 december 16u00

Waar?

Binnenkort meer informatie

Investering in jezelf:

EUR 520,-/pp all-in
* BRING A FRIEND (vanaf 2p): EUR 470,-/pp
* EARLY BIRD (t/m 31 augustus 2024):  EUR 450,-/pp

Nog méér tijd voor jezelf?
Vraag naar onze formules bij inschrijving voor meerdere Me Time Weekends. We zorgen voor voldoende variatie zodat je meerdere thema-weekends kunt volgen, op weg naar een bewustere en gezondere levensstijl. 

Inschrijving winterweekend 13 december 2024